Samhain Fesztivál - 2022

2022.10.30.

Samhain Fesztivál 2022
 

2022 október 30-án (vasárnap) megrendezésre kerül a Kelta-Wicca Hagyományzőrzők Egyházának tagjainak és tanítványok számára, valamint az érdeklődőknek közös, nyilvános Nemzetközi Samhain Fesztivál.

A tervezett programok:

Előadások (gyertya mágia, Haloti kultúra a Magyar Népi hagyományokban, a Mithrasz kultusz),

Tökfaragás,

Samhain ünnepi rituálé

Tombola, Bál szépe választás, Művészeti verseny.

 

A Samhain Fesztiválra mindenkit szeretettel látunk és várunk, mind az egyház tagjait, mind érdeklődőket, mind tanítványokat.

 

Az ünnepek megtartásához keresünk olyan személyeket, akik szívesen segítenének a rendezvény helyszínén a szervezésben (adminisztráció, pakolás), és az ünnepeken részt lehet venni, ha szeretnéd kipróbálni a rituálé egyes funkcióit, vagy szeretnél részt venni misztérium játékban, akkor látunk szeretettel az ünnepeken.

TovábbReiki 1 alapozó tanfolyam

2022.10.22.

Reiki 1 alapozó tanfolyam

 

Üdvözöllek, Dervár Zita vagyok, független reiki tanító, ápolónő és gyógymasszőr.

 

Reiki mester-tanárként az a célom, hogy minél többen ismerjék meg a reikit, mint olcsó, eszköz nélküli segítő technikát.

 

A reiki tiszta, magasan rezgő, gyakran isteninek vagy univerzálisnak nevezett energia, mely kézrátétellel áramlik oda, ahol szükség van rá. A legegyszerűbb energetikai módszerek egyike.

 

Az egy napos reiki alapozó tanfolyam ára: 49.900 Ft,

Jelentkezni október 20ig tudsz. Gyere, reikizz velem:

https://reikizz.hu/reiki-tanfolyamok/reiki-1/

Helyszín: 1062 Budapest, Székely Bertalan utca 1/B

Tovább


KOHARI 1

2022.10.01.

A Kozmikus Univerzális Életenergiának a lehívására alkalmazott módszer alapja Atlantiszról származik, ami a Kozmikus Energiának, az Egység Erejének gyakorlati használatára ad gyakorlati iránymutatást, amivel lehetőséget kapunk az Önmegismerésre, az Önmegvalósításra, spirituális fejlődésünkre, lényünk harmonizálására.

A Kozmikus Energiának az atlantiszi technikával történő gyakorlati alkalmazására alapuló iskola a Kozmikus Harmónia Atlantiszi Iskolája elnevezést viseli. Az iskolát kifejező szimbólum Atlantiszról származik, ami az egység jelképében (egy körben) található. A név és a szimbólum kombinálásából származik az a rövidítés, ami magát a módszert fémjelzi röviden és tömören.
Minden létező dolog energia, rezgés. Különböző minőségű rezgésekből épül fel a látható és nem látható világ, az emberi test és aura is, melyek egymással kapcsolatban vannak. Azt az atlantiszi technikát, mely lehetővé teszi, hogy a létezés alapját képező legmagasabb szintű rezgéssel, teremtő energiával fennálló kapcsolatunkat biztonságosan és hatékonyan felerősítsük, KOHARI-nak nevezzük.

A kozmikus energia közvetlen használata támogatja az életfolyamatokat és a személyiség fejlődésének folyamatát. Valamennyi síkon hat. Mindenki egyéni igényeinek megfelel. Enyhíti a fájdalmat. Pozitívan befolyásolja a gyógyulási folyamatokat. Segít a harag, méreg, félelem, depresszió megfékezésében. Megkönnyíti a nehéz fizikai és pszichikai szituációk elviselését. Előnyösen befolyásolja emberi viszonylatainkat. Serkenti a kreativitást, a teljesítőképességet. Elősegíti az Önmegismerést.

 

https://kwhe.hu/mi-a-kohari

Tovább


Mabon Ünnep - Erdei elvonulás - 2022

2022.09.23.

Mabon Ünnep - Erdei Elvonulás

 

Erdei elvonulásra hívünk minden érdeklődőt, ez a Kelta-Wicca Hagyományőrzők Egyházának nyílt napja.

Időpont: 2022. szeptember 23-25-e.

Tervezett program: Mabon misztérium játék, Mabon rituálé, dobolás, egyéni elvonulás, meditáció, kirándulás erdőben, közös étkezés. A szállás erdei kulcsosházban biztosított. Élelmet mindenki hozzon magának.

Kérünk mindenkit aki jönni szeretne, jelezzen vissza ezen az e-mail címen: arsoloss kukac wicca pont hu.

A helyek korlátozottan állanak rendelkezésre.

Legyetek Áldottak

Arsoloss

Tovább