KOHARI 1

2022.10.01.

KOHARI 1

Helyszín: Kelta ház, 1062 Budapest, Székely Bertalan utca 1/B

A rendezvény időtartama: 2022.10.03 10:00 - 2022.10.04. 18.00-ig.

 

A Kozmikus Univerzális Életenergiának a lehívására alkalmazott módszer alapja Atlantiszról származik, ami a Kozmikus Energiának, az Egység Erejének gyakorlati használatára ad gyakorlati iránymutatást, amivel lehetőséget kapunk az Önmegismerésre, az Önmegvalósításra, spirituális fejlődésünkre, lényünk harmonizálására.

A Kozmikus Energiának az atlantiszi technikával történő gyakorlati alkalmazására alapuló iskola a Kozmikus Harmónia Atlantiszi Iskolája elnevezést viseli. Az iskolát kifejező szimbólum Atlantiszról származik, ami az egység jelképében (egy körben) található. A név és a szimbólum kombinálásából származik az a rövidítés, ami magát a módszert fémjelzi röviden és tömören.
Minden létező dolog energia, rezgés. Különböző minőségű rezgésekből épül fel a látható és nem látható világ, az emberi test és aura is, melyek egymással kapcsolatban vannak. Azt az atlantiszi technikát, mely lehetővé teszi, hogy a létezés alapját képező legmagasabb szintű rezgéssel, teremtő energiával fennálló kapcsolatunkat biztonságosan és hatékonyan felerősítsük, KOHARI-nak nevezzük.

A kozmikus energia közvetlen használata támogatja az életfolyamatokat és a személyiség fejlődésének folyamatát. Valamennyi síkon hat. Mindenki egyéni igényeinek megfelel. Enyhíti a fájdalmat. Pozitívan befolyásolja a gyógyulási folyamatokat. Segít a harag, méreg, félelem, depresszió megfékezésében. Megkönnyíti a nehéz fizikai és pszichikai szituációk elviselését. Előnyösen befolyásolja emberi viszonylatainkat. Serkenti a kreativitást, a teljesítőképességet. Elősegíti az Önmegismerést.

2 napos tanfolyam, hozz magaddal:
- 1 szál virágot,
- polifómot, hálózsákot (földön, márványpadlón leszünk), érdemes még hozni párnát is, hogy kényelmesebb legyen,
- ezen a hétvégén érdemes kerülni a húst, a dohányzást, az alkoholt,
- svédasztalos étkezés lesz, mindenki amit hozott kiteheti az asztalra, hogy mindenki ehessen belőle.

Jelentkezési határidő szeptember 30-a.

Kérem, hogy csak akkor jelentkezz, ha el is jössz.

Mindenképpen írásban kell jelentkezni.
Technikailag mindkét nap 10 órakor kezdünk, és kb + - 18 óra körül végzünk.

Úgy tervezzetek, hogy mindkét napon szükséges a megjelenés.

Aki újonnan végzi a tanfolyamot,
mindenképpen jelentkezzen nálam szeptember 30-ig, természetesen minden korábbi tanfolyamot elvégzettet szeretettel látok, lehet jönni ismételni, csak jelezze hogy számítsak rá.

https://kwhe.hu/mi-a-kohari