Főoldal KWHE Hírek Programok Kapcsolat Fórum GYIK
Képtár Wicca adatbázis Cikkek Könyvek Linkek #wicca.hu chat
Belépés
Azonosító:
Jelszó:

Utolsó témák
Hírek
Partnerek
Powered by
nettarhely.hu
Impresszum
Design
Osara LaMort
Program:
WfWx Bt.
Ajánló
Témacsoportok > Segélykérések > Segítség kérések
Nyitó hozzászólás
Árnykövet 2005-04-25 17:52
*******************************************************
[moderátori kiegészítés a lentiekhez]


Ez a topic, bár a kezdő hozzászólásban úgy szerepel, hogy "bárminemű" segítségkérés ide kerülhet, de főképp azon céllal jött létre, hogy ha valakinek olyan problémája van, amit jelen helyzetben nem tud megoldani vagy valamilyen komoly, nehéz helyzettel kell szembenéznie, amely akár az egész életére is kihathat, akkor megoldási javaslatokkal vagy akár csak tanácsokkal tudjuk segíteni egymást.

Az informatív jellegű, valamilyen konkrét témához kapcsolható kérdések, gondolatok számára született meg még évekkel ezelőtt a fórum teljes ezen topicon kívüli része.

Mind az átláthatóság, mind a topic eredeti célja, mind a valamilyen problémával szembenézők iránti tiszteletből arra kérünk titeket, hogy ezt a topicot ne általános "kérdeződoboznak" tekintsétek. Ha nem a fent említett jellegű kérdésetek lenne, akkor kérünk titeket, hogy nézzétek végig a fórumot és ha esetleg nem találnátok témába vágó topicot, írjatok nekünk bizalommal, mi pedig vagy ajánlunk megfelelő helyet a kérdésetek számára vagy, amennyiben valóban teljesen új témát nyit a kérdés, akkor nyitunk számára egy új topicot.

Megértéseteket köszönjük!

Oghus, forumadmin

[moderátori kiegészítés vége]
*******************************************************


Üdvözletem!


Ezt a topikot kifejezetten azért nyitom, hogy bárminemű segítségkérés ide kerüljön felfűzésre a jövőben, amely nem olyan speciális, hogy ez ténylegesen indokolná egy új, külön topik létrehozását. Tekintve hogy nagyon sok ilyen témájú topik van már, illetve a frissen regisztrált ('Vendég' csoportú) fórumozók (nem véletlenül) nem hozhatnak létre topikot, ide mégis le tudják írni az ilyen jellegű problémáikat, viszonylagos kötetlenséggel - mivel eddig minden segélykérő topik valakié volt, valakinek a konkrét esetét tárgyalta - ez jó megoldásnak tűnik SZVSZ, remélem használni fogjátok. Ebbe a topikba tehát mindenféle segítségkéréseket várok/várunk.

Néhány megszívlelendő dolog, irányelv:

* Nem vagyunk mindentudók, és ezt kéretik realizálni magában mindenkinek: aki segítséget kér, és aki ad annak is!

* Mindenkinek a legnehezebb a saját keresztje: tartsuk tiszteletben azt aki segítséget kér!

* Lehetőleg konkrét megoldásokat adjunk, amik tapasztalatainkon alapulnak: a fikciók gyakran többet ártanak mint használnak!

* Aki segítséget kér, ne restellje bemutatni a problémája hátterét, hiszen mi nem ismerhetjük: ha nem ismerjük, nem tudunk érdemben segíteni - csak találgatni, ami értelmetlen.

* Nem kell mondanom, hogy a segítségnyújtás csak akkor ér valamit, ha őszinte és felelős a hozzászólás: őszintétlen és/vagy felelőtlen "beköpéseknek" nincs helye itt - az emberélet nem játszótér!!!

* Nem utolsósorban bátorítanék mindenkit, hogy a későbbiekben ha nagy lesz a topik, olvasson vissza, hátha találkozik az övéhez hasonló problémával!

* Végül pedig, aki kiírja az e-mail címét, annak a saját érdekében tanácsolom, hogy az alábbi formában tegye (egy példa): "ferike[kukac]ferigyerek[pont]hu" - tehát ne írjátok ki a "@"-ot és a "."-ot, vagy ellenkező esetben ne csodálkozzatok, ha "viagra reklámmal" telik meg a postaládátok!


Üdv,
Árnykövet

Üzenek neki Sz.Eszter8622 2016-01-07 20:51
Sziasztok. Kiskoromban sokszor láttam szellemeket,kommunikáltam velük,növényeket állatokat gyógyítottam..aztán egy "baleset" során a képességeimet lezártam. Rá pár évre találkoztam a volt párommal aki maga is xenta/wicca mester..ő felébresztette bennem a lapuló erőt,de sajnos véget ért a kapcsolatunk és megrekedtem a haladésban. Kihez tudnék fordulni,aki segít rajtam és tanít
A tanácsokat és a segítséget előre köszönöm
Üzenek neki Boszy88 2015-06-17 16:29
Sziasztok!

Segitsetek kerlek, hogyan tudnek megtorni egy atkot es megtudni, hogy ki csinalta. Az egyik ismerosom meg van atkozva es azt hiszi hogy en voltam es most paphoz akar fordulni. Surgos segitseget kerek! Koszi
Üzenek neki Szundo 2014-04-08 14:56
Visszautalva Hedvig kérdésére: személy szerint az a véleményem az átkokról, hogy arra lehet negatívan hatni, ahol valami gond van az alappal.

Üzenek neki Szundo 2014-04-08 12:34
Szia,

mire gondolsz konkrétabban?

Ha gondolod írj privátban.
Üzenek neki Napkő 2014-04-03 23:02
Sziasztok.
Mostanában a segítség kérőkkel foglalkozik valaki?
Üzenek neki Hedvig 2013-12-22 13:37
Segítséget szeretnék kérni.
Szinte gyermekkoromtól kezdve valahogy "nem jól mennek a dolgaim", az élet minden területére értendő ez. Fiatalon még úgy gondoltam, ha nagyon igyekszem, és minden tőlem telhetőt megteszek, akkor jó lesz az életem. Ha igyekeztem, ha nem, ha próbálkoztam, ha nem, ígyis-úgyis szerencsétlenül alakultak a dolgaim. Nemrég egy barátnőmnek elmeséltem az életem. Azt mondta, hogy ő még ilyet nem is hallott, hogy valakinek ennyire negatívan alakuljon az élete minden igyekezet ellenére, sokszor rajta kívül álló okok miatt is. Ő vetette fel azt a gondolatot, hogy szerinte engem megátkoztak. Ezzel kapcsolatban kérnék segítséget, mert most már teljesen padlón vagyok. Hol tudok valakit találni, aki meg tudja mondani, hogy valóban megátkoztak-e, és ha igen, akkor segítene nekem?
Üdv. Hedvig

Üzenek neki Dihetra 2013-07-28 18:24
Sziasztok!Én csak azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan kell kiejteni az ünnepek nevét?
Üzenek neki Jessie 2013-07-09 21:36
Előző kérdésemet még azzal egészíteném ki, hogy van-e módja, hogy valaki elől lezárjuk a gondolatainkat, hogy ne tudjon kéretlenül benne turkálni? Ez elég fontos rész lenne...

Köszönöm!
Üzenek neki Jessie 2013-07-09 21:15
Sziasztok,

Régóta nem jártam erre, most az hozott vissza, hogy a barátnőimnek és nekem valaki rontással próbál 'kedveskedni'. ez többféle formában jelentkezik (munka, anyagiak, fizikai síkon fájdalmak, illetve álmok formájában).

Ez egy hosszú sztori és bonyolult, és már elkezdtünk lépéseket tenni (tisztítás, sóval, zsályával, füstölővel, kristályok, meditáció, segítők kérése, hogy ez a személy váljon le rólunk és hagyjon minket). Elkezdtem itt is olvasgatni korábbi hozzászólásokat, de ha valakinek még bármilyen javaslata van, akkor szívesen fogadom!

Nem szeretnénk visszavágni, meg semmi ilyesmi, csak szeretettel kérnénk, hogy szálljon ki az életünkből, és hagyjon minket, mert mi nem ártottunk neki semmilyen formában. Csak szeretnénk, ha békén hagyna, hogy a saját utunkon járhassunk, élni és élni hagyni.

Köszönöm!
Üzenek neki S.T. 2013-06-19 19:07
Volna egy nagyon FONTOS kerdesem: ha nem toltottem be a 18 evet, nem lehetek Wicca? Avatas nelkul lehetunk Wicca-k? Hogyan lehet avatashoz jutni???
Üzenek neki aquarius 2013-05-17 13:46
pockond:

Valóban, igazad van, ám abban a helyzetekben nehéz mosolyogni :-)
Te megtaláltad már a lyukas kavicsodat? :-)

foltmacska:
sajnos igen, de szeretném azt megtalálni aki engem választana :-)

Azon nem lehet vátoztatni, hogy ne legyek olyan "estlen"? Mintha belém lenne
kódolva, hogy mindig hibáznom kell, mindig kapkodnom kell...
Üzenek neki foltmacska 2013-05-15 22:02
aquarius:

Néha sok falat kell lebontani, legtöbbször önmagunkban.

Sokszor viszont (talán mindig?) a lány választ. :)
Üzenek neki pockond 2013-05-08 00:04
aquarius:

A pozitív átkok viszonylag ritkák... :)
Ha elfogadsz néhány gondolatot egy bolondtól:
-Keress egy lyukas kavicsot és rakd zsebre
-Nem Te fogsz rátalálni arra aki hozzád illik...ha itt az ideje egymásra találtok
-És mosolyogj...nézz körbe,mindig van rá ok...az utad vége felé, haragudni fogsz magadra minden percedért,amit boldogtalanságra pazaroltál...
Üzenek neki aquarius 2013-05-07 21:02
Sziasztok!

Régebben jártam már az oldalon és úgy gondolom itt találhatok segítséget.
Annyi a problémám, hogy úgy érzem mintha valami negatív átok lenne rajtam. Mintha én lennék saját porcelánboltomban az elefánt. Szerelemben is mindíg rosszul jövök ki a helyzetekből, vagy rossz lányt választok. Szeretném megtalálni aki hozzám illik, és kilépni az elefánt szerepből, mert nem marad már porcelánom.

Üdv
Üzenek neki T.M 2012-12-15 23:34
Máskor meg csak szúró érzést érzek, mint ha valaki tűvel szúrkálna.
Üzenek neki T.M 2012-12-15 23:32
Szundo:

Régebben próbáltam megszólítani. Csak érzéseket éreztem: erőszak és okoskodás. Gúny és rosszindulat
Mióta? Nos már jó ideje. Nyár óta lett különösen súlyos a helyzet. Állandó zajok, főleg éjjel. Napközben függöny, de általában a gépem körül van valami.
Mivel a tömjén csak egy időre űzi el, ezért tanácstalan vagyok.
Üzenek neki Szundo 2012-12-13 22:34
mazsola11936: Szia, kifejtenéd részletesebben kérlek, mert ez így elég sok minden lehet.
Üzenek neki Szundo 2012-12-13 22:32
T.M: Szia, mióta van a közeledben? Helyhez kötődik, vagy hozzád? Miért hívod sz_rzsáknak? Mármint, csak azért mert idegesítő, vagy más benyomásod is van vele kapcsolatban? Próbáltad már valamilyen módon felvenni vele a kapcsolatot?
Üzenek neki T.M 2012-12-04 21:37
Segítséget kérek. Súlyos szellemproblémával küzdök.
Először úgy próbáltam kezelni, (régi tanácsok alapján), hogy tömjént gyújtottam, de az csak ideiglegensen űzi el ezt a szarzsákot. Sajnos utána mindig visszajön. Keresek Dragon Bloodot is (még nem találtam), de attól félek, hogy úgy járok majd vele, mint a tömjénnel.
Valami olyasmi megoldást keresek, ami tartós, mert már nagyon unom azt a kis szarzsákot. Nem regeltem volna ha nem lenne ilyen súlyos az ügy.
A gépem tönkremegy, függöny leszakad, a tárgyak elbillenek, stb. Ráadásul mindig az érzés, mit ha nyomnák a fejemet. Nem vagyok energetikai guru, de ez még nekem is leeseik. Mint ahogy az is, hogy ha tömjént gyújtok, akkor néhány napig nyugi van.Üzenek neki mazsola11936 2012-11-21 13:38
segítségetek szeretném kérni! hangok és fura fehér közelítő fehér árnyalatú emberforma témában
Üzenek neki Bourney 2012-10-24 05:36
Osara:

Engem is érdekelne catwg problémájára a megoldás, mivel az egyik ismerősöm nagyon hasonló cipőben jár.
Üzenek neki Susiene 2012-10-18 21:48
Won:

Priviben írtam!
Üzenek neki Won 2012-10-13 01:04
Susiene: Szia!
Nem igazán értem, hogy mire gondolsz. Elmagyaráznád nekem részletesebben ezt az egészet, úgy lehet tudnék segíteni. :)

Won
Üzenek neki Susiene 2012-10-05 11:32
Segítséget szeretnék kérni. Nem olyan régóta vagyok ébredő. Van a régi életemben egy alak akiről csak annyit tudok,hogy Enguan azaz kesztyűs néven van a tudatomban. Annyi rémlik,hogy igen sötét egy alak volt valaha és nem valami jótét lélek. Talán valakinek felrémlik ez a név és tud nekem segíteni. Sejtem,hogy nem lesz szívderítő ha kiderül ki is ez az illető. Talán valaki közületek emlékszik rá a régmúlt homályából.
Üzenek neki Aisa 2012-08-11 14:45
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni!Több éva együtt vagyok a barátommal de még az első évben csináltam két szerelmi mágiát amit mára már nagyon megbántam...nem tud róla...neten találtam ezt a szerelmi mágiát már nem is emlékszem rá pontosan melyiket használtam...a LÉNYEG:vannak időszakok amikor annyira jó minden , úgy érzem Ő az IGAZI aztán történik valami és csak veszekszünk és mennék ebből a kapcsolatból de nem is mintha valami visszahúzna.Gondolom a kötés lesz az ...és nála is ezt érzem h néha menne de nem tud néha meg teljesen boldog velem.Szeretném feloldani ezt a két kötést,de nem tudom , hogy kell :( és ebben kérném a segítségeteket! Előre is köszönöm a válaszokat!
Tradíciók, covenek
Programok
Frissítések
    Cikkeinket csak belejentkezett felhasználóink olvashatják!
Könyvek