Főoldal KWHE Hírek Programok Kapcsolat Fórum GYIK
Képtár Wicca adatbázis Cikkek Könyvek Linkek #wicca.hu chat
Belépés
Azonosító:
Jelszó:

Utolsó témák
Hírek
Partnerek
Powered by
nettarhely.hu
Impresszum
Design
Osara LaMort
Program:
WfWx Bt.
Ajánló
Témacsoportok > Könyvek > Yliaster Daleth: Magicon
Nyitó hozzászólás
Osara 2010-07-20 09:41
Az ezoterikus tradíció elismert szakértőjének számító Yliaster Daleth legújabb könyve tekinthető akár egy sajátos okkult-mágikus enciklopédiának is, amelyben a címszavak, illetve a témakörök helyét a tarot 22 nagy arkánuma (major arcana) foglalja el.
A szerző ezeket olyan kapukként értelmezi, amelyeken át bejuthatunk a (nyugati) ezoterikus tradíció hatalmas, ódon kastélylabirintusába, amelyben minden mindennel összefügg.
Ez a könyv tehát egy izgalmas felfedezőút is egyben, amely ennek a kusza építménynek a bejárására és feltérképezésére irányul, a legmélyebb, alvilági pincéktől a legmagasabb, égbe nyúló tornyokig, a legszentebb, legfélelmetesebb helyiségeket és a legtitkosabb alagutakat, legrejtettebb átjárókat sem hagyva ki.

A könyv a Tuan kiadó gondozásában jelent meg 2004-ben.


Üzenek neki Osara 2010-07-20 09:56
Egyből megvettem a könyvet, amikor megjelent, és szivből ajánlom mindenkinek. Hihetetlenül nagy, pontos és széles körű tudásanyagot halmoz fel.

A szerző egyébként a KWHE tiszteletbeli főpapja, és a magyar Wicca mozgalom elinditójaként, szellemi atyjaként tiszteljük :)


Tradíciók, covenek
Programok
Frissítések
    Cikkeinket csak belejentkezett felhasználóink olvashatják!
Könyvek