Főoldal KWHE Hírek Programok Kapcsolat Fórum GYIK
Képtár Wicca adatbázis Cikkek Könyvek Linkek #wicca.hu chat
Belépés
Azonosító:
Jelszó:

Utolsó témák
Hírek
Partnerek
Powered by
nettarhely.hu
Impresszum
Design
Osara LaMort
Program:
WfWx Bt.
Ajánló
Témacsoportok > Könyvek > Maxine Sanders - Firechild
Nyitó hozzászólás
Osara 2009-05-14 15:30
Maxine Sanders önéletrajzi írása egyedülálló bepilantást nyújt férje, Alex Sanders irányzatába és a hatvanas, hetvenes évek mágikus közegébe egyaránt. Varázslatos történet - történet varázslatokról, mágiáról, Boszorkányságról. Sikertörténet - annak története, hogyan találta meg Maxine valódi elhivatottságát és hogyan nőtt fel az Alexandriánus Boszorkánykirálynő címhez. De mindenek felett szomorú történet - egy olyan nő története, akinek soha nem volt boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolata.

Maxine brutálisan őszinte magához és az olvasókhoz. Bevallja, hogy csak az Alex iránt érzett szerelme vonzotta a Wiccához. Nem szégyelli leírni, hogyan történt a kizárólag a média kedvéért megrendezett kézfogójuk. Még Boszorkánykirálynővé válásának történetét is el meri mondani ("Címed pusztán rituális célú. Tudás nem szükséges hozzá, csak szépség"). Megmutatja, hogyan fojtja viszonzatlan szerelme felett érzett bánatát a mágiába és a covenmunkába.

Nagyszerű könyv, alapmű azok számára, akiket érdekel az Internet előtti Witchcraft, az Alexandriánus Wicca, vagy a romantikus történetek.
Tradíciók, covenek
Programok
Frissítések
    Cikkeinket csak belejentkezett felhasználóink olvashatják!
Könyvek